ROADTRIP PO KALIFORNII-2.část

První úvodní článek máme za sebou a teď je čas se na to pořádně vrhnout! První celý den v Kalifornii nám začíná ránem v našem hotelu kousek od Hollywood walk of fame. Hezky pěkně se nasnídáme a brzo ráno frčíme na naši první zastávku, což je Santa Monica beach/Santa Monica Pier.


Ano, ta pláž s tím molem, kde je ten zábavný park… myslím, že pokud sledujete videa z USA, tak určitě víte, co myslím… nebo pokud hrajete GTA, také to tam prý je.

Každopádně, jak už jsem řekla, vstali jsme velmi brzo, proto jsme přijeli k Santa Monica Pier už asi chvilku po 9 hodině. A teď si vemte, že v Los Angeles je to tak, že v centru je krásně slunečno teplo… no a pak přijedete na pláž, kde jsou mraky a fouká to. A teď ještě vůbec v 9 ráno. :/


Každopádně ani to nám nevadilo. Byli jsme nadšení už jen z toho, že v té Kalifornii jsme. Hezky jsme si zaparkovali a šli se projít na to slavné molo.






Santa Monica Pier je hodně turistické místo, lidi tu jsou vždy a všude (teda v těch 9 ráno to ještě tak hrozný nebylo). Každopádně i tak si myslím, že je to takový Must Visit, prostě to musíte vidět.
No a my už jsme se jen prošli po promenádě, po molu, zašli až úplně k oceánu (je ukrutně studený, fakt nechápu, jak se v tom někdo může koupat-a že se v tom koupe hodně lidí)… a pak se pomalu vydali na naši další zastávku…


A tím nebylo nic jiného než MALIBU!  A panebože, Malibu je tak moc krásné, to je prostě fakt jak z nějakého snu. Každopádně Malibu je vlastně takové město u pobřeží, tím pádem tam je fakt hrozně moc pláží…
My jsme se podívali na Point Dume State Beach, a to je vážení taková krása… 



Na Malibu jsme se chtěli i vykoupat v oceánu, jenže jsme se opět přesvědčili, že prostě do tak studené vody opravdu nevlezeme, tak zase nic noo. 




Po Malibu jsme se vydali na asi 4 hodinovou cestu do našeho dalšího ubytování, které bylo poblíž (rozuměj asi 2-3 hodiny) od Sequoia Parku. No a na ten se můžete těšit v dalším článku! Doufám, že se vám fotky líbí! Mějte se krásně!

Share this:

CONVERSATION

7 komentářů:

  1. Boží! Malibu vypadá fakt nádherně! Krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bože, ty fotky jsou tak dokonalé! Úplně závidím. :D Já jsem nikdy to molo moc nezaregistrovala pořádně, ale teď se dívám na jeden seriál (Lucifer), kde se objevuje snad v každé epizodě. :D Ten výhled z Malibu na to moře je doopravdy nádherný! :) Taky musím něco takového naplánovat do budoucna! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky, fakt ti závidím takový výlet :)

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  4. Ale tak přestaň už s tou Amerikou! :( Kalifornie musí být nádherná. A ty pláže v Malibu? Panebože! To bych hrozně chtěla vidět :D Jen škoda, že na to molo jste neměli tak pěkný počasí, slunečno by bylo určitě hezčí. Ale stejně, musí to tam bejt fakt krásný. A všude ti to hrozně sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle je nádhera. ♥ Fotky jsou moc povedené a na všech místech to vypadá vážně kouzelně. Snad se tam jednou taky podívám.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:) Moc hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat

Jste zlatíčka! :) Moc děkuju za každý komentář!